SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Würth ställer ut på Load Up North 29 – 31 augusti 2019

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen.
Den 29 - 31 augusti ställer de ut på Load Up North på Noliaområdet i Umeå. Load Up North är en mötesplats för entreprenadbranschen i Norrland med fokus på entreprenadmaskiner, transport, väg och anläggning samt rekrytering.

- På mässan kommer vi att visa besökarna hur Würth kan hjälpa dem att spara tid och tjäna mer pengar. Vårt totalerbjudande med produkter, tjänster, service och kompetens ger en bättre verkstadsekonomi - säger Lars Fredriksson, Regionchef Fordon på Würth Svenska AB.

I montern kommer vi bland annat berätta om vårt erbjudande ORSY Kemi. Vårt servicekoncept med både produkter och tjänster som ökar prestandan i verkstäder som hanterar kemiprodukter. Vi kommer även att visa vårt sortiment av Time Saving Tools – verktyg som förenklar arbetet i fordonsverkstäder, samt våra diagnostiklösningar, som WabcoWürth, Würth on Line World och AutoCom.

- Förutom våra produktdemonstrationer kommer vi i vår inomhusmonter, nr 109, även ha många fina mässerbjudanden, fortsätter Lars. Naturligtvis visar vi även vårt servicekoncept ORSY, som ger våra kunder full kontroll på sitt förbrukningsmaterial. Med 50 års erfarenhet av den svenska marknaden vågar vi påstå att vi förstår våra kunders verksamhet och har en god bild över de olika behoven, avslutar Lars Fredriksson.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp